Heimset mikrovevloggar

Eg tvilt lenge på om eg burde. Den nye nettenesta frå 2006 måtte prøvast. Men det var nett som noko held meg att i bruken. For det er den sjølverklærte eliten som twitrar- og få som bryr seg. 15 % av spurvane lagar 75 % av støyen. (For det fann eg ut på Itunes U/Stanford.). Men det er slik med vevloggar og. Og litt med LinkedIN. OG for ikkje å snakke om FB, som den utvida vennegjengen nyttar (ukritisk). I jobbsamanheng har eg lenge hatt ansvaret for twitter og fb-aktiviteten til prosjektet og nettverket IT-forum Sogn og Fjordane (@itforumsfj). Etter kvart vart det jamnare med personlege pip og.  No fant eg nett ein modul som gjer høgresida her «levande» å teste ut. Ikkje verst…

Reklame

About heimset

Senior Resarcher at WNRI/Vestlandsforsking Orcid: https://orcid.org/0000-0003-3515-6809 Leiar i Saftkokaradn, supporterklubben til Sogndal Fotball og Sogndal Fotballklubb Damer. Leiar i Tekna Sogn og Fjordane avdeling. Styremedlem i Sogndal Fotball og Fjordkonferansen. Administrasjonsmedlem for nettverket IT-Forum Vest
Dette innlegget vart posta under Uncategorized. Bokmerk permalenkja.

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.