Sommarnytt 2017

Grunna aktiv bruka av sosiale kanalar som Facebook, Twitter, LinkedIn og Instagram har blogging hamna i bakleksa.

Vestlandsforsking har endeleg fått nye nettsider og sider på sosiale medier, og ikkje minst har gruppa eg er del av skifta namn frå IT-gruppa til Teknologi og Samfunn. Eg har eit ansvar for Regional utvikling.

Innhaldet på dei nye sidene er meir i samsvar med fagleg innhald i våre prosjekt. Det er lite programmering og teknikk no, sjølv om vi har slik kompetanse og. Oppdragsprosjekta handlar mykje meir om organisasjon, mennesker OG teknologi. Og leiing.

Noko av det spennande vi jobbar med har vi nyleg fortalt om på den årlege Fjordkonferansen, www.fjordkonferansen.no, der vi er medarrangør.
Eg deltok med bidrag i 2016 og basert på VRI Recin, Forskingsrådsprosjektet eg har vore delprosjektleiar for siste par åra, som nett er avslutta. I kapittel 19 er nettverk og effekten av deltaking for bedrifter hovudtema, med vekt på immatriell kapital.

I august i år kjem det ut ei bok der eg er medforfattar i fleire kapittel om erfaringar frå VRI2-prosjektet, om eit utval nettverk i Sogn og Fjordane og generelle vilkår for rurale nettverk. Tema er Innovasjonsøkosystem.

Privat er interessene uendra. Sogndal gjer det bra. Eg er kasserar i Saftkokaradn og Supporterkoordinator i Sogndal. Andre sunne interesser som fiske og amatøridrett er framleis moro.

 

 

Reklame

About heimset

Senior Resarcher at WNRI/Vestlandsforsking Orcid: https://orcid.org/0000-0003-3515-6809 Leiar i Saftkokaradn, supporterklubben til Sogndal Fotball. Leiar i Tekna Sogn og Fjordane avdeling. Sekretær for IT-Forum Vest
Dette innlegget vart posta under Uncategorized. Bokmerk permalenkja.

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.