Våren 2019- ei kort oppdatering

Kvifor så lite nytt i 2018?

Eg har dei sist par åra nytta kanalar som facebook, instagram og snapchat dagleg og det blir lite bruk av twitter og denne bloggen, diverre.

Eg jobbar framleis som oppdragsforskar ved Vestlandsforsking. Eg har leia og jobba med spennande prosjekt og publisert ein del dei siste åra. Siste nytt i 2019 er difor at ein ekstern fagkomite no har funne meg kvalifisert til opprykk til forskar II innanfor området regional utvikling. Altså kan eg no kalle meg seniorforskar.  Bra det.

Her er min jobbprofil

PS: Eg har alt i fleire år vore medlem av seniorklubben til Sogndal fotball. Det er eg som berre nett har runda 45 ikkje like komfortabel med..

Privat er eg meir komfortabel med rolla som Supporterkoordinator for Sogndal og styremedlem i Saftkokaradn, og med laksefiske (sjølv om kallenamnet for tida er no-fish-larsen. Det er ambisjonen å endre i 2019). Eg leverte og nokre kampar som aktiv i 6.divisjon for laget Hyen i 2018. Det blir eit par i år og.

Tidlegare var eg også aktiv bloggar og synsar på Sogndalfotball.no med bakgrunn i at eg er aktiv supporter som ofte dreg på bortekampar og støttar laget. Dette går ikkje så godt saman med dialogrolla ein supporterkoordinator skal ha, så også denne bloggen har vore lagt på is eit par år.

I mai-juni 2019 blir det ei kortreist oppgradering av bupel. Eg flyttar frå 71 kvadrat toroms i 1.etasjen i Leitevegen 33 til ein ti kvadrat større toppleiligheit pluss terrasse på Ulvahaugen terasse, B-51. Det blir bra.

Hausten 2018 hadde ei mi siste teneste-veke i HV.  Ei aktiv øving. Artig  og at eg i januar 2019 held liv i planten eg fekk i 2001 (Jfr bilete av kontorutsikt med medbrakt kake).

Reklame

About heimset

Senior Resarcher at WNRI/Vestlandsforsking Orcid: https://orcid.org/0000-0003-3515-6809 Leiar i Saftkokaradn, supporterklubben til Sogndal Fotball og Sogndal Fotballklubb Damer. Leiar i Tekna Sogn og Fjordane avdeling. Styremedlem i Sogndal Fotball og Fjordkonferansen. Administrasjonsmedlem for nettverket IT-Forum Vest
Dette innlegget vart posta under Uncategorized. Bokmerk permalenkja.

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.