Sommar 2019

Sogndal er framleis adressa, men eg har flytta til ny toppleilegheit på Ulvahaugen 10 og stortrivast so langt der. (Framsida av nærmaste blokka nede til ventstre på biletet under)

Sogndal

På Vestlandsforsking har det og gått bra med radikal omstilling. Ny leiing og adminitstrasjon på plass. Sjølv jobbar eg mest med delprosjektleiing i Teknoløft Sogn og Fjordane og IT-forum og rett før ferien gjorde eg ferdig ein praktisk retta rapport om strategisk leiarskap av innovative nettverk bygd på arbeid i eit internasjonalt prosjekt.

Sommarferien vert i praksis kortreist i år. Mest Sogndal og Hyen. Kvifor reise sørover i varmen?

Straumsholmen i Hyen

Som fotballsupporter i Sogndal er det og radikale omstillingar og tøffe tider no når sesongen er halvspela.  Laget presterar ujamnt, men vi kan enno rykke opp via kvalifisering til Eliteserien i haust, om alt klaffar.

Reklame

About heimset

Senior Resarcher at WNRI/Vestlandsforsking Orcid: https://orcid.org/0000-0003-3515-6809 Leiar i Saftkokaradn, supporterklubben til Sogndal Fotball og Sogndal Fotballklubb Damer. Leiar i Tekna Sogn og Fjordane avdeling. Styremedlem i Sogndal Fotball og Fjordkonferansen. Administrasjonsmedlem for nettverket IT-Forum Vest
Dette innlegget vart posta under Uncategorized. Bokmerk permalenkja.

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.