Påskeoppdatering 2020

DSC_0345

Det er heimekontor-tid i mitt flotte nye krypinn i toppetasjen på Ulvahaugen 10 på grunn av koronavirus-pandemien. Vi på Vestlandsforsking har heldigvis framleis bra med oppdrag å jobbe på enno, vi har mange tilgjengelege video-og møteverktøy og vi har andre digitale jobb-system tilgjengeleg via VPN. Og vi opprettheld eit godt arbeidsmiljø med små digitale morgonmøte.

Nye arbeidsformer og digitalisering har vi lenge jobba for på Vestlandsforsking med tanke på bærekraft og miljø, og på prosjektsatsingar over tid som IT-forum Vest  og Teknoløft Sogn og Fjordane. No er det ikkje lenger eit val for mange som framleis er i arbeid. Men det er trist med so mange permitterte.  Og det er krise med pandemien i verden generelt.

Nytt personleg er det at eg tok på meg leiarvervet i Tekna Sogn og Fjordane avdeling i år. Aktiviteten der vert nok og råka, men digitale konferansar og kurs må vi vel få til.

Før pandemien rakk eg også i januar å delta på studietur til BETT2020 saman med andre i arbeidsgruppa IT-forum Vest Oppvekst og Utdanning. https://www.minskole.no/nped/seksjon/3410

Eg hadde og førebudd eit nytt år som aktiv supporter og saftkokar for Sogndal Fotball. Det er sett på vent. Det same gjeld innsatsen som spelar på Hyen i 6.divisjon. (Fjordåret var forresten god. Eg er kanskje eldstemann som har skora for Hyen. Og vi vart nr 2 i Eikefjordturneringa 2019.)

Reklame

About heimset

Senior Resarcher at WNRI/Vestlandsforsking Orcid: https://orcid.org/0000-0003-3515-6809 Leiar i Saftkokaradn, supporterklubben til Sogndal Fotball og Sogndal Fotballklubb Damer. Leiar i Tekna Sogn og Fjordane avdeling. Styremedlem i Sogndal Fotball og Fjordkonferansen. Administrasjonsmedlem for nettverket IT-Forum Vest
Dette innlegget vart posta under Uncategorized. Bokmerk permalenkja.

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.