Sommaroppdatering 2020

Eg er nett so smått i gong med ferien. I år blir det kortreist ferie i eige fylke.

Fotballsesongen 2020 er heldigvis i gang også i Obos. Og det med ein særs god start for Sogndal. Sist veke tok eg på meg leiarvervet i supporterklubben.

Vi i Saftkokaradn, nr 12 i troppen, skal og levere vårt bidrag til gode resultat. Eg takkar årsmøtet, med godt oppmøte både digitalt og fysisk, for tillit og for at eg får meg med eit mangfaldig, erfarent og engasjert styre med Tonje Norheim Tangerud (nestleiar), Therese Flæte Blomberg, Bente Mossige Ask, Sindre T. Myrvang, Joakim Lærum og Kim Andre Molland.

Og takk til Vidar Vadseth som etter mange år som talsmann, leiar og medlem har takka av frå vårt styre. Men sjølvsagt er han framleis synleg og engasjert supportar og nasjonal supportarleiar. SNP!

Tidlegare i år tok eg på med leiarvervet i Tekna Sogn og Fjordane avdeling. Også der er eg glad for å ha med meg eit sterkt og mangfaldig lag i Jannicke Holmseth Bukve (nestleiar), Lars Laache, Beate Kvalsund, Merete Nerland, Gaute Roska. Vi skal arrangere to kurs til i år og jobbar for å få arrangere ein konferanse i haust.

Som før er eg sekretær for foreninga IT-Forum Vest. Også her skjer det mykje knytt til breiband, IT-studie, Velferdsteknologi, Oppvekst og utdanning, konferansar og satsingar ellers.

No-fish-Larsen har allereie brote ein liten barriere dei seinare åra. Det hende rett nok i fjor og, men eg fekk fisk på første forsøk i år på gamle trakter i Hyen ei langhelg. Og ellers har eg vore på båttur i Sognefjorden og på små fjellturar i området med venner. Tilråast! Dokumentasjon finn du under her:

Reklame

About heimset

Senior Resarcher at WNRI/Vestlandsforsking Orcid: https://orcid.org/0000-0003-3515-6809 Leiar i Saftkokaradn, supporterklubben til Sogndal Fotball. Leiar i Tekna Sogn og Fjordane avdeling. Sekretær for IT-Forum Vest
Dette innlegget vart posta under Uncategorized. Bokmerk permalenkja.

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.