Oppdatering hausten 2021

Hei igjen.

No etter pandemien kan eg oppsummere oktoberstatus med at det står greitt til og ikkje så mykje har endra seg reelt her i livet. Vestlandsforsking har greidd seg bra og eg har mykje å gjere. Privat har det også vore omtrent berre kortreist fritidsaktivitet til no. Det har blitt ein del fleire fjellturar lokalt både i fjor vinter og i somar enn før. Lokallagsfotballen tok til seint og Hyen i 6.div avd 3 spelar siste av sju kampar i morgon. Då har eg fått gleden av å vere med på fem kampar i ein god og brei stall. Det er kjekt. Laget eg heiar mest på, Sogndal, er enno med i opprykkstriden i OBOS, men eg hadde litt høgare forventningar til direkte opprykk i år. Velvel. Det er åtte seriekampar att før kvalifiseringsleikane tek til. Vi får sjå.

Reklame

About heimset

Senior Resarcher at WNRI/Vestlandsforsking Orcid: https://orcid.org/0000-0003-3515-6809 Leiar i Saftkokaradn, supporterklubben til Sogndal Fotball. Leiar i Tekna Sogn og Fjordane avdeling. Sekretær for IT-Forum Vest
Dette innlegget vart posta under Uncategorized. Bokmerk permalenkja.

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.