Somarhelsing 2022

Det går jamnt bra utan store hendingar verken jobbmessig eller sosialt.

Eg er framleis seniorforskar ved Vestlandsforsking med spennande prosjekt og nokon nye publikasjonar, aktiv i Saftkokaradn og lokallaget til Tekna (fekk fornya tillit som styreleiar begge stader i vår). Det nye er at eg no og er blitt styremedlem i Sogndal Fotball. Helsa er ok og eg fekk smake på somarvarme og ferie på vellukka supportertur for landslaget til Serbia og Sverige i Pinsa. Ellers er det stort sett kortreist ferie. Unntaket er ein konferanse i Lisboa 19.-21. der eg bidreg med eit eit innlegg. Vi får tru også dei flyreisene går greit og at temperaturane der kjem under 30 (40 no, seiast det).

Nytt av året er det og at Saftkokaradn er offisiell supporterklubb for Sogndal Fotball Damer. Vi har gjennomført ganske god support for dei både på heime og bortebane. Og sjølvsagt har vi stilt sterkt for herrane på nokre av kampane. Som vanleg veldig sterkt på bortefeltet til Brann. Alt om dette les du på http://www.saftkokaradn.no

Snøen smelta seint i år, men no er turskoa i bruk (Her frå årets tur i frodige Mørkridsdalen). So smått har eg fått tatt i bruk fotballskoa på trening med Hyen og. Travelt, men moro.

Festivalar og konsertar har det blitt og blir det og no etter covid.

God somar!

Reklame

About heimset

Senior Resarcher at WNRI/Vestlandsforsking Orcid: https://orcid.org/0000-0003-3515-6809 Leiar i Saftkokaradn, supporterklubben til Sogndal Fotball. Leiar i Tekna Sogn og Fjordane avdeling. Sekretær for IT-Forum Vest
Dette innlegget vart posta under Uncategorized. Bokmerk permalenkja.

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.